Donetsk og Luhansk

Det ble rapportert om 591 brudd på våpenhvilen i Donetsk-regionen fredag mot 222 døgnet før mens det i Luhansk ble meldt om 975 brudd mot 648 torsdag. Separatistledere for de selvudråbte republikker Donetsk og Lugansk annoncerer evakuering.


Cofcegelr1thpm

De fleste bruddene dreide seg om eksplosjoner av forskjellige slag.

. Mesteparten av Donetsk og Luhansk er under. De over 1500 brud på våbenhvilen er det hidtil højeste antal i år. OSCEs observatører bekræfter også at en civil er blevet dræbt i et regeringskontrolleret område af Donetsk.

I sin daglige rapport fredag melder OSSE om 870 brudd på våpenhvilen i regionene Donetsk og Luhansk opp fra nærmere 600 dagen før. Leiarane i dei to utbrytarregionane Donetsk og Luhansk i Aust-Ukraina har beordra masseevakuering av sivile til Russland. 35658 er registreret smittet med corona det seneste døgn.

Leiarar varslar masseevakuering frå Donetsk og Luhansk. Mette Frederiksen vil ikke kommentere på. Opgørelsen blev offentliggjort af OSCEs observatører.

Det var fredag hvor der skete 553 eksplosioner i Donetsk og yderligere 860 i naboregionen Lugansk. EU står samlet om sanktioner mod Rusland. Denne artikkelen mangler kildehenvisninger og opplysningene i den kan dermed være vanskelige å verifisereKildeløst materiale kan bli fjernetHelt uten kilder.

Dertil kommer andre former for brud på våbenhvilen. Storm rammer særligt færgekunder i den sydlige del af landet. Bli abonnent Ansvarleg redaktørdagleg leiar Ingebjørg Nilsen Stokkenes Redaksjon redaksjonfjordabladetno Kundeservice 57 88 53 10.

Osses observatører i Donetsk og Luhansk har meldt om mange hundre brudd på våpenhvilen det siste døgnet.


Ukraine The Pro Russian Pseudo State Of Luhansk Der Spiegel


Ukraine Crisis In Maps Bbc News


Kremlin Asks Kiev To Fulfil Referendum Results In Luhansk And Donetsk Nationalia


Political Geography Now Lugansk People S Republic


Zilkth7cx5zcmm


Zilkth7cx5zcmm


R38ysll4km6uam


Ukraine Rebels Hold Referendums In Donetsk And Luhansk Bbc News


Wwqm6lq7x0ph8m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel